Neverovatne scene u gradskom prevozu u Beogradu: Mlada studentkinja doživela verbalne napade starije gospođe

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 10:39

Neverovatne scene u gradskom prevozu u Beogradu: Mlada studentkinja doživela verbalne napade starije gospođe

U autobusu na liniji 25 pre nekoliko godina se dogodio neviđen skandal kada je jedna starija žena napala studentkinju čiju vam ispovest prenosimo u celosti.

Naime, tog jesenjeg dana studentkinja Jovana K. (24) se vraćala kući sa fakulteta, držeći u rukama laptop i kesu punu knjiga i skripti.

- Tog dana sam imala ispit na fakultetu, i to jedan od najtežih, a znate kako mi studenti to radimo. Imamo običaj da dana pred ispit ne spavamo, kljukamo se kafama i energetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pićima što dovede do potpunog kolapsa organizma i pada imuniteta. Tog dana osećala sam se jako loše - govori ona i objašnjava šta se dogodilo kada je nakon ispita krenula kući i ušla u autobus na liniji 25.

- Autobus sam čekala poprilično dugo, a sa sobom sam nosila laptop i knjige. Kada je konačno naišao ušla sam unutra, sela i odahnula. Nakon dve - tri stanice, negde kod Kalenićeve pijace ušla je jedna starija žena, ugledala sam je i bukvalno počela da ustajem. Ona me je istog trena napala i rekla: Ustaj mala da sednem! Ljudi, šokirala sam se. Odgovorila sam joj da nije primereno da mi se obraća na taj način, kao i da sam ja već imala nameru da joj ustupim mesto, ali da nakon ovog nepristojnog obraćanja ne želim to da učinim. Nakon toga vratila sam se na mesto a ona je bukvalno sasula paljbu po meni! - govori nam Jovana i prepričava skandal koji se desio:

- U tom trenutku svi ljudi su se već bili uskomešali i usmerili svoju pažnju ka nama a ona je počela da me vređa zbog mog leskovačkog naglaska. Rekla mi je, doslovno:

 -Vrati se odakle si došla - i povrh svega počela da karikira moj govor. Ne možete da verujete koliko me je bilo sramota ali sam posle shvatila da je ona ta koja treba da se posrami. Roditelji su me od malih nogu učili da poštujem starije i da im ustupam mesto u autobusima, ali zbog ovakvog nepoštovanja ova žena nije zaslužila da joj bilo ko učini ikakvu uslugu - zaključuje Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.