Neverovatan poklon majci za rođendan! Glumica majci isplatila hipoteku od pola miliona dolara

Izvor: Blic, 25.Jun.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan poklon majci za rođendan! Glumica majci isplatila hipoteku od pola miliona dolara

Ovo mi je najbolji rođendan ikad. Neverovatna je stvar to što je Margo učinila. Jako sam ponosna, izjavila je Sari Kesler, majka glumice koja je napunila 60 godina

Zvezda filma 'Vuk s Volstrita' sa slavom koju je stekla svoju porodicu nije zaboravila. Margo Robi kao rođendanski poklon, majci je isplatila hipoteku od 490 hiljada dolara, za porodičnu kuću u Sautportu u Australiji, prenosi 24sata.hr.

- Ovo mi je najbolji rođendan ikad. Neverovatna je stvar to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Margo učinila. Jako sam ponosna, svi smo, ali ne želim reći ništa više o tome - izjavila je Sari Kesler, majka glumice koja je napunila 60 godina. Dodala je da je jako ponosna jer je njena ćerka doputovala u Australiju iako je pretrpana obavezama. Margo je donedavno u Londonu snimala film o Tarzanu.

- Ona je divna mlada žena koja sebi postavlja ciljeve i ispunjava ih - zaključila je majka glumice. Majka i ćerka pozirale su s čašama šampanjca ispred porodične kuće, a fotografija je objavljena na Instagramu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.