Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netflix će emitovati novi Top Gear

Netflix je izgubio bitku od Amazona za Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda, nakon što je trio napustio Top Gear.

Ipak, Netflix se odlučio za sljedeću najbolju stvar, a to je „striming“ Top Geara na međunarodnom nivou.

Po šefu sadržaja, Tedu Sarandosu, dogovor u vezi sa „strimingom“ čuvenog automobilskog šoua potpada pod iste uslove kao i onaj sa verzijom Klarksona, Hamonda i Meja.

Mada se čini da će Top Gear biti dostupan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bilo gdje, Sarandos kaže da to nije baš tako jednostavno.

„Širom svijeta... ne znam. Postoje džepovi u spoljnim ugovorima koji blokiraju te stvari, tako da na širom svijeta možemo da kontrolišemo stvari koje kontrolišemo sada ili stvari sa kojima smo počeli u njihovom povoju. U svakom slučaju, biće to na više teritorija.“

Očigledno je da Netflix ulazi u duel sa Amazonom sa ovim potezom, ali nije jasno kada će započeti „striming“ Top Geara. Novi serijal bi trebalo da počne da se emituje u maju, a Sarandos nije želio ili nije mogao da kaže kada će krenuti sa „strimingom“. Ukoliko epizode budu sa zakašnjenjem dolazile na Netflix, to baš i neće biti odgovarajuća konkurencija Klarksonovoj, Hamondovoj i Mejevoj seriji na Amazonu. Top Gear na Netflixu je ipak „utješna nagrada“.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.