Netanjahu u martu u Kongresu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu u martu u Kongresu

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da će se u martu obratiti američkom Kongresu, ističući da je pozivnica koju mu je uputio predsjedavajući Predstavničkog doma Džon Boner, dvopartijska.

Ignorišući administraciju američkog predsjednika Baraka Obame, Boner je najavio da je juče saopštio da je poslao pozivnicu Netanjahuu, što je izazvalo negodovanje Bijele kuće, zbog kršenja protokola.

Analitičari navode da se očekuje da će u središtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pažnje Netanjahuovog obraćanja, koje je treće po redu u Kongresu, biti iransko nuklearno pitanje.

U saopštenju, Netanjahu je naglasio da će govor iskoristiti kako bi zahvalio Obami, Kongresu i američkom narodu za podršku Izraelu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.