Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023, 23:24

Netanjahu: Spremni smo na produženje primirja, posle toga nastavljamo operaciju

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu saopštio je večeras da je u telefonskom razgovoru rekao američkom predsedniku Džou Bajdenu da je otvoren za produženje primirja sa Hamasom, ali da je ponovio da će se, kada se ono završi, kopnena operacija Izraelskih oružanih snaga (IDF) u Pojasu Gaze nastaviti punom snagom.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanjahu: Spremni smo na produženje primirja

Izvor: B92, 26.Nov.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu saopštio je večeras da je u razgovoru rekao američkom predsedniku Džou Bajdenu da je otvoren za produženje primirja...Kako je naveo, ponovio je da će se, kada se ono završi, kopnena operacija Izraelskih oružanih snaga (IDF) u Pojasu Gaze nastaviti punom snagom..."Doveli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.