Netanijahu u jeku protesta ima posetu iz Amerike

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 19:20

Netanijahu u jeku protesta ima posetu iz Amerike

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je da planira da se susretne sa guvernerom Floride Ronom Desantisom, koji će sledeće nedelje posetiti Izrael.

Desantis, za koga se očekuje da će se kandidovati unutar Republikanske partije da bude njihov predstavnik na opštim izborima u SAD 2024. godine, posetiće sledeće nedelje Japan, Južnu Koreju, Izrael i Veliku Britaniju, preneo je Rojters.

Desantisova poseta Izraelu poklapa se sa protestima izraelskih građana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog planova vlade oko reforme pravosuđa.

Kada je voditelj Si-Bi-Es njuza upitao Netanijahua da li će se susresti sa Desantisom, izraelski premijer je rekao:

"Naravno, susreću se sa svima. Zašto da ne? Susrešću se sa republikanskim, ali i demokratskim guvernerima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SUSREŠĆU SE SA SVIMA, ZAŠTO DA NE?" Netanijahu planira da se sastane sa Desantisom sledeće nedelje u Izrealu

Izvor: Blic, 23.Apr.2023

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je danas da planira da se susretne sa guvernerom Floride Ronom Desantisom, koji će sledeće nedelje posetiti Izrael. Desantis, za koga se očekuje da će se kandidovati unutar Republikanske partije da bude njihov predstavnik na opštim izborima u SAD 2024....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.