Netanijahu plaća podršku studenata

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu plaća podršku studenata

Jerusalim -- Izrael planira da plaća studente da na društvenim mrežama ostavljaju pozitivne komentare u kojima će braniti izraelsku poziciju i politiku, tvrdi USA Tudej.

Iz kancelarije izraelskog premijera danas su saopštili da će studenti da dobijaju školarine u zamenu za međunarodni angažman na internetu s ciljem borbe protiv antisemitizma. Iz vlade tvrde da će objave studenata biti slične izjavama glasnogovornika izraelske vlade.

Studenti koji na ovaj način zarade novac neće morati da se registruju kao saradnici vlade čime će zadržati anonimnost. Program mrežne podrške izraelskoj politici trebao bi da krene za nekoliko meseci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.