Netanijahu napušta rezidenciju

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 12:55

Netanijahu napušta rezidenciju

Jerusalim -- Doskorašnji premijer Izraela Benjamin Netanijahu i njegova porodica, moraće da napuste zvaničnu rezdenciju u Jerusalimu najkasnije do 10. jula.

Rezidencija premijera u ulici Balfor bila je mesto okupljanja demonstranata, koji su tokom cele prošle godine izražavali nezadovoljstvo i pozivali Netanijahua da podnese ostavku zbog optužbi za korupciju, ali on je odbijao da se povuče i negirao nezakonite radnje, prenosi AP.

U današnjem zajedničkom saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz kabineta Benjamina Netanijahua i novog premijere Izraela Naftalija Beneta, potvrđeno je da će bivši premijer napustiti rezidenciju do 10. jula.

Netanijahu se više puta zarekao da će srušiti novoformirani izraelski kabinet koji je nazvao "opasnom levičarskom vladom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PAKUJE KOFERE Netanijahu mora da napusti premijersku rezidenciju do 10. jula

Izvor: Kurir, 20.Jun.2021

Doskorašnji premijer Izraela Benjamin Netanijahu i njegova porodica, moraće da napuste zvaničnu rezidenciju predsednika vlade Izraela u Jerusalimu najkasnije do 10. jula.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.