Netanijahu: Prerano je govoriti o prodaji aviona Hrvatskoj

Izvor: RTS, 17.Dec.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu: Prerano je govoriti o prodaji aviona Hrvatskoj

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je da je suviše rano da se bilo šta kaže o prodaji izraelskih aviona Hrvatskoj.
"Postoje pregovori među zemljama. Lično sam u to uključen. Prerano je dati nekakvo saopštenje. Radimo na tome", rekao je Netanijahu, čije je reči preneo izraelski novinar Barak Ravid, prenosi Indeks.

Prodaja izraelskih aviona Hrvatskoj jedna je od glavnih tema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u hrvatskim medijima poslednjih desetak dana.
Hrvatska je odlučila od Izraela da kupi avione F-16 "barak", ali pošto je reč o avionima američke proizvodnje, Izraelcima za prodaju treba dozvola SAD, koja je pod znakom pitanja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Netanyahu o prodaji F-16 Barak Hrvatskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Dec.2018

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je za izraelsku televiziju Channel 10 da osobno pregovara s Amerikancima kako bi riješio zastoj u prodaji borbenih zrakoplova F-16 Hrvatskoj. "Prerano je da bismo mogli jasno reći kako stvari stoje, ali radimo na tome", dodao je Netanyahu, prenosi portal...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.