Izvor: Piplmetar.rs, 11.Mar.2024, 18:30

Netanijahu: Izrael eliminisao “broja četiri“ u organizaciji Hamasa

M. P.


Netanijahu je najavio i da će vojska “uskoro doći i od drugih“ najviših komandanata Hamasa

Foto: JAMAL ARURI / AFP / Profimedia


Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je izraelska vojska ta koja je ubila “broja četiri“ u organizaciji palestinske militantne grupe Hamas, aludirajući na zamenika političkog lidera Saleha Al Arurija.
On je najavio i da će vojska >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << “uskoro doći i od drugih“ najviših komandanata Hamasa, prenosi Tajms of Izrael.
“Na putu smo ka potpunoj pobedi. Na tom putu eliminisali smo broja četiri Hamasa. Brojevi jedan, dva i tri su sledeći. Oni su već mrtvi ljudi, sve ćemo ih stići“, rekao je Netanjahu.
Al Aruri je ubijen u vazdušnom napadu na Bejrut početkom januara, ali do sada Izrael nije preuzeo odgovornost za njegovu smrt.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.