Netačne tvrdnje o naseljavanju izbeglica

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Netačne tvrdnje o naseljavanju izbeglica"

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da nisu tačne tvrdnje o naseljavanju velikog broja izbeglica u Srbiji.

On je naveo da je nastavljen trend da, u roku od 48 časova, približno isti broj migranata uđe i izađe iz zemlje.

Stefanović je naglasio da se Srbija, u skladu sa zakonom i po najvišim svetskim standardima, stara o bezbednosti i obezbeđivanju osnovnih ljudskih potreba izbeglica, uz poštovanje njihove slobode kretanja i izražavanja namere da zatraže azil.

Kako je iz MUP-a saopšteno, ministar je ukazao da se vrši identifikacija i registracija svih lica koja uđu na teritoriju Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Netačne tvrdnje o naseljavanju velikog broja izbeglica u Srbiju

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nisu tačne tvrdnje o naseljavanju velikog broja izbeglica u Srbiji..BEOGRAD -  On je naveo da je nastavljen trend da, u roku od 48 časova, približno isti broj migranata uđe i izađe iz zemlje. Stefanović je naglasio da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.