Nesvrstani se razvrstali po hotelima sa pet zvezdica!

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvrstani se razvrstali po hotelima sa pet zvezdica!

BEOGRAD - Samo najluksuzniji beogradski hoteli dobili su priliku da ugoste delegacije zemalja koje će u glavnom gradu Srbije obeležiti 50 godina od prvog samita Pokreta nesvrstanih, a većina gostiju biće smešteno u "Kontinentalu".

Zasad je potvrđen dolazak 100 delagacija na dvodnevni skup, koji počinje u ponedeljak po podne, a 50 delegacija smestiće se u tom poznatom novobeogradskom hotelu sa pet zvezdica.

Kako su rekli u "Kontinentalu", gosti predstojećeg skupa nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << imali nikakve posebne zahteve u odnosu na aktuelnu ponudu, a hotel ne želi da otkrije da li će zbog dolaska visokih delegacija biti promena na meniju i da li će biti obogaćen posebnim specijalitetima.

Gde će odsesti preostale zvanice za sada je tajna, jer u ostalim poznatim beogradskim hotelima o tome nisu bili spremni da razgovaraju - iako su priznali da su im kapaciteti u tom periodu popunjeni.

U "Hajatu" nisu otkrili ni informaciju o popunjenosti hotela, niti o gostima - zbog privatnosti.

Tokom održavanja skupa nesvrstanih, i hoteli "Moskva", "Balkan", "In", "Lajf dizajn" i "Mister prezident" imaće više gostiju.

Tako će kapaciteti "Moskve" za dva dana konferencije biti popunjeni sa oko 80 odsto, a oko 90 odsto gostiju su, kako je rečeno u tom hotelu, strani državljani.

Broj gostiju je neznatno veći u hotelu "Rojal", gde će, prema rečima rukovodstva tog ugostiteljskog objekta, biti smešteno nekoliko novinara koji će pratiti predstojeći skup.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.