Nesvakidašnji slučaj prevare u komšiluku

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 23:00

Nesvakidašnji slučaj prevare u komšiluku

Nepoznata osoba je 13. aprila naterala 74-godišnjakinju da podigne novac sa računa u banci i da mu ga, nakon što joj se predstavio kao policijski službenik.

Kada je podigla novac, žena ga je dala nepoznatoj osobi koja joj je došla na vrata.

Žrtva prevare je oštećena za 9.500 evra, saopštila je policijska uprava osječko-baranjska.

Dodaje se da policija intenzivno traga za nepoznatim počiniocem.

Povodom ove prevare, policija je ponovo upozorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << građane da budu oprezni i da novac ne daju nepoznatim osobama.

"Ovim putem upozoravamo građane da budu oprezni sa 'nepoznatim gostima', pa čak i onima koji prethodno nazovu kako bi najavili svoj dolazak. Kod nenajavljenih poseta nepoznatih osoba, ne otvarajte kućna vrata dok ne proverite ko je i što želi. Ne nasedajte na trikove poput raznih ponuda i prodaje", navodi se u saopštenju lokalne policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.