Nestorović traži idealnu postavu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestorović traži idealnu postavu

Mlada fudbalska U21 reprezentacija BiH od danas boravi u Tuzli, gdje će sutra odigrati prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za početak kvalifikacija za plasman na EP.

Selektor Darko Nestorović, koji je na početku priprema bio primoran na izmjene u ekipi zbog povreda, naglašava da će mu susret s Amerikancima, odnosno četiri dana poslije u Kaknju sa Turskom, odlično pomoći u traganju za idealnom postavom.

"Kroz ove dvije utakmice ćemo pokušati da napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kostur ekipe za predstojeće kvalifikacije. Sa prvobitnog spiska izostali su Andrej Modić i Josip Ćorluka. Naknadni poziv smo poslali Milošu Aćimoviću iz Zrinjskog i Marku Mihojeviću iz Sarajeva. Imamo novu generaciju igrača 1994. i 1995. godište, koja je izuzetno talentovana", smatra Nestorović.

Igrači obećavaju da će ispuniti očekivanja i nadaju se dobrim rezultatima.

"Na raspolaganju smo novom stručnom štabu i drago nam je što smo ponovo na jednom reprezentativnom okupljanju. Atmosfera je odlična i jedva čekamo da počnu mečevi. Nastojaćemo se što bolje uigrati za kvalifikacije", rekao je mladi bh. reprezentativac Armin Hodžić.

Damir Sadiković napominje da i u prijateljskim ogledima rezultat nije beznačajan.

"Siguran sam da će navijači u Tuzli i Kaknju doći u velikom broju da nas podrže kako bismo ostvarili pobjede. Bez obzira što je riječ o prijateljskim susretima bitno nam je da se što bolje pokažemo, a pobjede bi nam sigurno podigle samopouzdanje za predstojeće kvalifikacije", kaže Sadiković.

Prijateljski susreti poslužiće kao provjera za kvalifikacija u kojima će bh. nade za protivnike imati selekcije Engleske, Švajcarske, Norveške i Kazahstana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.