Nestorović napustio Pokret Mi - Glas iz naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 15:43

Nestorović napustio Pokret "Mi - Glas iz naroda"

Nije dobio podršku

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić su juče demonstrativno napustili Pokret "Mi -Glas iz naroda", navodi se u saopštenju ovog pokreta objavljenom na njihovom sajtu.

Kako se navodi, "u senci nesporazuma i insinuacija protiv nekih od osnivača dr Branimir Nestorović je onda ultimativno tražio da on bude predsednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Na glasanju taj ultimatum dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret, a za njim i Aleksandar Pavić - navodi se.

Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević.

Prema tome, u radu Pokreta sve ostaje po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.

Drugim rečima, pokušaj razbijanja Pokreta nije uspeo i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu. Vreme će pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta.

Ovim povodom, sutra, 22.02.24. u 13 časova u Medija Centru (Terazije 3) biće održana konferencija za štampu Pokreta MI…

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NESTOROVIĆ NAM JE DAO ULTIMATUM" Član pokreta "Mi - glas iz naroda" izneo razlog VELIKOG RASKOLA: Ovako je SVE počelo

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024

Do juče perspektivni pokret danas doživeo potpuni krah...Od propagiranja zajedništva i sloge pod sloganom "glas iz naroda", do vriska i konflikta na ivici fizičkog obračuna...To je amplituda političkog delovanja do juče vrlo perspektivnog pokreta "Mi - glas iz naroda" koji se prvenstveno vezuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.