Nešto se čudno događa u reci Bosni, riba se guši FOTO

Izvor: B92, 08.Okt.2020, 07:28

Nešto se čudno događa u reci Bosni, riba se guši FOTO

Zenica -- Ribari iz Zenice primetili čudno ponašanje riba. Pregledom lokaliteta utvrdili su da je u reku Bosnu ispuštena određena tečnost koja je terala ribe iz vode.

Na lokalitetu Jeline nedaleko od Vranduka nekoliko ribara u sredu je redakciji portala Klix.ba ustupilo fotografije i video sadržaj koji prikazuju čudno ponašanje riba u reci Bosni. Ističu kako su ribe izgledale kao mrtve te da su bukvalno bile na površini vode gde su se borile za vazduh.

Uzvodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od lokaliteta Jeline nalaze se HIFA naftni terminali i kompanija "ArcelorMittal", a nadležni organi će u narednim danima ispititati ko je odgovoran za katastrofu koja je u čudu ostavila zeničke ribare.

O svemu su upoznati i pripadnici Policijske stanice Centar koji su izašli na teren i napravili zapisnik o ovom događaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.