Nestašluci: Odrastanje bigla zabeleženo kamerom

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašluci: Odrastanje bigla zabeleženo kamerom

Put jednog bigla po imenu Lui od osam nedelja do osam meseci života na Jutjubu je pogledalo blizu 300.000 ljudi. Luijev vlasnik je pokazao kako je njegov ljubimac za kratko vreme prerastao krevetac u kom je spavao.

U opisu videa, Luijev vlasnik ga naziva "psom uništiteljem" i pokazuje samo neke od njegovih nestašluka, kao što su cepanje toalet papira i krađa papuče.

Ipak, kako dodaje vlasnik, Lui je uz pomoć dresure postao poslušniji i naučio brojne trikove kao što je sedenje, ležanje i prevrtanje na komandu.

VIDEO > Luijevo odrastanje:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nestašluci: Odrastanje bigla zabeleženo kamerom

Izvor: Dzungla.org, 09.Dec.2013

Put jednog bigla po imenu Lui od osam nedelja do osam meseci života na Jutjubu je pogledalo blizu 300.000 ljudi. Luijev vlasnik je pokazao kako je njegov ljubimac za kratko vreme prerastao krevetac u kom je spavao. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.