Nestao Novopazarac, policija traga za njim

Izvor: SandzakPress.net, 26.Maj.2023, 22:05

Nestao Novopazarac, policija traga za njim

Novopazarac Muhamed Fetahović nestao je danas oko 13 časova, kada je izašao iz porodične kuće i krenuo prema Islamskom centru na džumu namaz. Prema riječima oca od nestalog mladića, pretpostavlja se da na džumu nije otišao,  što su potvrdile i nadzorne kamere, saznaje Sandžak Televizija. On je dodao da je slučaj odmah prijavio policiji. “Moj sin je išao iz kuće sam kako bi stigao na džumu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag. On je na sebi tada imao zelenu jaknu, zelene patike >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i sive pantalone. Pokušavali smo da ga dobijemo na mobilni telefon, ali mu je isključen, jako smo zabrinuti i ne znam gdje je i kuda da idemo”, istakao je zabrinuti otac. Porodica i prijatelji tragaju za nestalim mladićem tokom cijeloga dana, kako bi našli neki trag koji bi ih odveo do njega. Pozvali su sve građane ukoliko ga primjete ili dobiju neku informaciju da obavijeste policiju ili pozovu na broj 064 443 544 i 069 162 29 58. SANA-Aiša Alić The post Nestao Novopazarac, policija traga za njim appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao muškarac iz Novog Pazara – policija i porodica još tragaju za njim FOTO

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 11:10

Novopazarac Muhamed Fetahović nestao je juče oko 13 časova, kada je izašao iz porodične kuće od kada mu se gubi svaki trag.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.