Nestali policajac pronađen mrtav

Izvor: RTS, 25.Maj.2013, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestali policajac pronađen mrtav

Posle dnodnevne potrage, policajac Goran P. pronađen mrtav kod Mladenovca. Na telu vidljiva prostrelna rana od pištolja. Uviđaj u toku.

Policajac Goran P. (30), posle dvodnevene potrage, pronađen mrtav sa prostrelnom ranom od pištolja u blizini Mladenovca, saopštio je Sindikat srpske policije (SSP).

Uviđaj policije je u toku.

Nestanak Gorana P. primećen je 23. maja u popodnevnim satima, pošto se nije pojavio na poslu.

Kako je navedeno u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštenju, odmah je organizovana potraga u koju su bili ukljuceni policajci sa Novog Beograda i Mladenovca.

Kako je saopšteno, Sindikat srpske policije uputio je najdublje saučešće porodici pokojnog kolege i svim kolegama koji su ga poznavali.

Goran P. bio je radnik kriminalisticke policije u Policijskoj stanici na Novom Beogradu. Završio je Policijsku akademiju i radio je na poslovima maloletničke delikvencije. U službi je proveo oko osam godina, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pronađeno telo policajca

Izvor: RTS, 25.Maj.2013

Posle dvodnevne potrage, policajac Goran P. pronađen mrtav kod Mladenovca. Na telu vidljiva prostrelna rana od pištolja. Preliminarni rezultati ukazuju da je u pitanju samoubistvo. ..Policajac Goran P. (30), posle dvodnevene potrage, pronađen mrtav sa prostrelnom ranom od pištolja u blizini Mladenovca,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.