Nestala devojčica nađena posle 12 godina

Izvor: RTS, 01.Okt.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica nađena posle 12 godina

Devojčica iz Teksasa koja se 12 godina vodila kao nestala, pronađena je u Meksiku sa majkom i vraćena u SAD.

Policija je potvrdila za Ej-Bi-Si da je Sabrina Alen, koja je imala četiri godine kada je nestala, locirana, ne želeći da iznosi detalje, prenosi Tanjug.

Privatni istražitelj Fili Klajn, koji je bio angažovan na ovom slučaju, rekao je da je Sabrina Alen pronađena u jednom manjem gradu, jugoistočno od Meksiko Sitija.

U misiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potrage učestvovali su meksičke federalne vlasti, američki maršali i Federalni istražni biro.

Klajn je dodao da je Sabrina, sada tinejdžerka, odvedena je u policiju zajedno s majkom Darom Lorens, a da je sinoć doputovala u Hjuston.

U aprilu 2002. godine, Dara Lorens je navodno odvela ćerku na vikend, što je bilo u sklopu dogovora o poseti dece posle razvoda.

Prema FBI, Lorens po isteku vikenda nije vratila Sabrinu ocu, primarnom staratelju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko, devojčica nađena posle 12 godina

Izvor: RTS, 01.Okt.2014

Devojčica iz Teksasa koja se 12 godina vodila kao nestala, pronađena je u Meksiku sa majkom i vraćena u SAD...Policija je potvrdila za Ej-Bi-Si da je Sabrina Alen, koja je imala četiri godine kada je nestala, locirana, ne želeći da iznosi detalje, prenosi Tanjug...Privatni istražitelj Fili Klajn,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.