Nestala Teodora ŽIVA, ZDRAVA i VESELA

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nestala" Teodora ŽIVA, ZDRAVA i VESELA

Beograđanka koja studira u Banjaluci, Teodora Rajčević (26), čiji je nestanak porodica prijavila javnosti i policiji, javila se danas - posle dobrog provoda.

Foto: Facebook/printscreen/Teodora Rajčević

Teodora studira glumu u Banjaluci i porodica nije mogla da stupi u kontakt sa njom, pa su putem njenog Facebook naloga potražili pomoć i molili za bilo kakvu informaciju.

Ona je stan napustila bez telefona i nije se nikome javila, a poslednji put je viđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Vračaru.

Međutim, kako je danas potvrđeno tabloidu "Kurir", Teodora se vratila kući.

"Nestala" Beograđanka se oglasila i na Facebooku i zahvalila svima koji su je tražili.

"Zahvaljujemo se svim prijateljima, medijima i naročito policiji na svesrdnom angažovanju i podršci. Upoznala sam ekipu iz Švedske i pokazivala sam im Beograd... Na Eurosongu zagarantovanih 12 poena od Šveđana", uz smajli je napisala Teodora.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.