Nestaju tablice sa automobila u Batajnici! (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestaju tablice sa automobila u Batajnici! (FOTO)

Lopovi ih stavljaju, sipaju benzin na pumpama i beže. Slični slučajevi dešavali su se proteklih godina i u drugim krajevima grada

Više automobila na parkingu u Ulici kralja Uroša u Batajnici, preko noći je ostalo bez registarskih tablica. Lopovi ih najverovatnije skidaju da bi ih koristili na pumpama gde sipaju gorivo pa pobegnu.

Sugrađani su putem Fejsbuka, na kom su objavili da se desila krađa, apelovali na komšije da obrate dodatnu pažnju kad parkiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na navedenom mestu.

"U policiji kažu da tablice najverovatnije skidaju da bi ih koristili na pumpama, gde bi sipali gorivo i pobegli", naveli su na stranici "Batajnica Info", piše Blic.

Slični slučajevi dešavali su se proteklih godina i u drugim krajevima grada, ali su tada na meti lopova umesto registarskih tablice bile gume točkova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.