Nesreća u fabrici Toza Marković u Kikindi: Radnika udarila struja

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 12:50

Nesreća u fabrici "Toza Marković" u Kikindi: Radnika udarila struja

Kikinda -- U Fabrici "Toza Marković" u Kikindi rano jutros, oko četiri sata, teže je povređen jedan radnik.

On je odmah nakon toga prebačen na lečenje u kikindsku bolnicu.

Kako pišu "Novosti", povređeni R. G. (57) zadobio je teže opekotine i trenutno se nalazi u jedinici Intenzivne nege, gde mu je urađena sva potrebna dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Povređenog je iz fabrike u bolnicu prevezla Hitna pomoć, rano jutros oko 4.30 sati.

"Povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ima opekotine po licu i obe šake. Povrede se kvalifikuju kao opekotine drugog stepena. Ukazana mu je sva potrebna medicinska pomoć, urađena dijagnostika i njegovo stanje je stabilno. Sada se nalazi u jedinici intenzivne nege. Povređeni radnik se dobro oseća i za sada ostaje na lečenju u našoj ustanovi", rečeno je u Opštoj bolnici u Kikindi.

Kako je za "Novosti" potvrđeno u kikindskoj policiji, povređeni radnik treće smene zaposlen je u Službi održavanja u fabrici "Toza Marković".

"Radnik održavanja zadobio je povredu na radu kada se dogodio strujni udar u trenutku dok je on otklanjao kvar na električnoj instalaciji. Povreda se dogodila jutros rano. Radnik je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Kikindi, gde je zadržan na lečenju. Na licu mesta obavljen je uviđaj, a o nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo", rečeno nam je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RADNIKA UDARILA STRUJA U FABRICI U KIKINDI Zadobio opekotine glave, vrata i šaka: Otkriveno i kako je došlo do nesreće

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Kikinđanin (57), radnik treće smene fabrike crepa i pločica "Toza Marković" zadobio je opekotine glave, vrata i šaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.