Nesreća u Vimbldonu: Još jedna devojčica preminula nakon što se auto zakucao u školu

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 23:57

Nesreća u Vimbldonu: Još jedna devojčica preminula nakon što se auto "zakucao" u školu

Osmogodišnja devojčica nova je žrtva nesreće koja se desila pre tri dana kada se automobil zakucao u zgradu osnovne škole u Vimbldonu, na jugozapadu Londona.

Jedna devojčica je podlegla povredama u trenutku nesreće, dok je nova žrtva identifikovana kao Nurija Sajad.

"Sa dubokom tugom objavljujemo da je naša voljena Nurija preminula danas. Nurija je bila svetlo naših života, bila je oličenje radosti, dobrote i velikodušnosti", navodi se u saopštenju porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tragično nastradale devojčice.

Porodica se zahvalila svima koji su bili uz Nuriju u teškim trenucima i zamolili da poštuju njihovu privatnost u ovim trenucima žalosti.

Selena Lau (8) prva je žrtva ovog tragičnog događaja. Šesnaest osoba je zbrinuto na licu mesta nakon nesreće, dok je 12 prebačeno u obližnju bolnicu, uključujući i sedmomesečnu bebu. Prema poslednjim podacima, povređeni su van životne opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.