Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Tivtu: Pokušali da naprave eksploziv i digli se u vazduh

TIVAT - Dva neindetifikovana tijela muškaraca starosti oko 30 godina pronađena su jutros u jednom od napuštenih objekata u kompleksu Župa na ulazu u Tivat.

Prema prvim rezultatima istrage, do eksplozije je došlo kada su za sada nepoznate osobe pokušale da naprave eksplozivnu napravu, navode "Vijesti".

"Prvi rezultati vještačenja ukazuju na to da su se za sada nepoznati muškarci u trenutku eksplozije nalazili iznad bombe. Tokom izviđaja koji još traje pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je ruksak u kojem je bio pištolj marke 'zastava' kao i maska muške osobe sa bradom. Ispituje se mogućnost da su stradali pripremali nečiju likvidaciju", tvrdi izvor tog lista.

Prema nezvaničnim informacijama, jutros su između dva i tri sata građani su čuli detonaciju na toj lokaciji, pa se pretpostavlja da je ona uzrok smrti muškaraca.

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.