Nesreća u Meksiku: SRUŠIO se avion sa 97 putnika (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2018, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Meksiku: SRUŠIO se avion sa 97 putnika (FOTO/VIDEO)

Letelica je pala 5 minuta nakon poletanja

Meksička aviokompanija "Aeromeksiko" objavila je večeras na Tviteru da se srušio njen avion koji je leteo iz Duranga ka Meksiko Sitiju, a meksičko Ministarstvo saobraćaja tvitovalo je da je u avionu bilo 97 putnika i četvoro članova posade.

Mediji izveštavaju da se letelica srušila pet minuta nakon poletanja i da su putnici viđeni kako šetaju do obližnjeg autoputa tražeći pomoć. Rojters prenosi da se radi o avionu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Embraer 190", sa brojem leta 2341.

PLANE CRASH

Aeromexico #AM2431 Durango to Mexico City has crashed.

XA-GAL Embraer ERJ190

97 passengers and 4 crew on board. No official word on casualties.

#Vuelo2431 #Flight2431

📷Durango Civil Protection pic.twitter.com/I7f0RYS7lI

— Tom Podolec (@TomPodolec) July 31, 2018

AP prenosi da su meksičke vlasti soapštile da je avion "Aeromeksika" doživeo "nesreću" u severnoj saveznoj državi Durango.

Asi el desplome del avión de #Aeromexico en #Durango @Mexicoinaki @kroseco25 @XicopataXty @eddramosrod @_alejandro_valv @MAKC_accidentes @TexcocoNoticia pic.twitter.com/Hv9Aax4u6C

— Sr. Cortés (@DonCortes_) July 31, 2018

Lokalne vlasti Duranga objavile su da se nesreća desila na polju u blizini aerodroma istoimene prestonice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.