Nesreća na železničkoj stanici

Izvor: RTS, 29.Apr.2014, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na železničkoj stanici

Voz odsekao nogu muškarcu starom 47 godina. Nesreća se dogodila na Glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, jutros oko 7.30.

U Železnicama Srbije za RTS kažu da se nesreća dogodila kada je na osmom koloseku putnik pokušao da uskoči u putnički voz za Niš koji je bio u pokretu, i zatim podleteo pod vagon.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kaže da je voz čoveku odsekao levu potkolenicu.

"Ekipa Hitne pomoći zbrinula je povređenog muškarca na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << licu mesta i prevezen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije", rekla je dr Macura.

U saopštenju "Železnica Srbije" navodi se da je komisija tog preduzeća utvrdila da železničko osoblje nije moglo da uoči putnika koji je pretrčavao sa drugog koloseka i sa suprotne strane pokušavao da uskoči u u voz koji je u tom momentu bio u pokretu.

Za sada je poznato da je Ljubomir Milovanović, rođen 1967. godine, trenutno van životne opasnosti, kao i da će se posle već izvršene amputacije obaviti reamputacija od potkolenice.

Voz 2903, koji je tokom uviđaja zadržan u stanici, nakon 60 minuta zakašnjenja nastavio je da saobraća ka Nišu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća na železničkoj stanici

Izvor: Studio B, 29.Apr.2014

Voz na relaciji Beograd - Niš jutros je na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu oko 7 i 30 odsekao nogu 47 muškarcu koji je pokušao da uskoči u voz u pokretu, kaže Nenad Stanisavljević iz Železnica Srbije. .."Nesreća se dogodila kada je voz koji saobraća iz Beograda prema Nišu krenuo iz...

Nastavak na Studio B...

Voz odsekao nogu muškarcu

Izvor: Akter, 29.Apr.2014

Na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu voz je odsekao nogu muškarcu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.