Nesreća kod Nove Varoši: Kamion visi s litice, ima povređenih FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2023, 17:26

Nesreća kod Nove Varoši: Kamion visi s litice, ima povređenih FOTO

Više osoba je povređeno u čeonom sudaru koji se u subotu popodne dogodio na magistralnom putu od Prijepolja prema Novoj Varoši u mestu Bistrica, prenose mediji.

Prema rečima očevidaca, putničko vozilo bosanskih tablica koje se kretalo u pravcu Prijepolja, prešlo je iz još neutvrđenih razloga na suprotnu stranu i udarilo u kamion.

Prema pisanju medija povređeni su vozač i putnica koji su se nalazili u "pasatu".

Nezgoda se desila na saobraćajnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja vodi uz samu obalu Lima, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija, jer se kamion zasutavio na litici nakon što je probio sigurnosnu ogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KATASTOFALAN UDES KOD NOVE VAROŠI: Kamion visi sa litice - ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2023

Prema rečima očevidaca, putničko vozilo bosanskih tablica koje se kretalo u pravcu Prijepolja, prešlo je iz još neutvrđenih razloga na suprotnu stranu i udarilo u kamion...Više osoba je povređeno u čeonom sudaru koji se u subotu popodne dogodio na magistralnom putu od Prijepolja prema Novoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.