Nesreća kod Bora

Izvor: RTS, 13.Sep.2014, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća kod Bora

Jedna osoba je poginula, a šestoro je povređeno u sudaru dva automobila na novom putu Paraćin–Bor.

Dva "opela" - jedan kojim je upravljao 56-godišnjak koji je bio sam u vozilu, i drugi za čijim je volanom bio jedan 35-godišnjak, sudarila su se nedaleko od Fabrike bakarne žice RTB Bor, prenosi Beta.

Prema podacima IST Medija, "opel astra" zaječarskih tablica, kojim je upravljao poginuli Tomislav Pavlović (56) iz Bora, prešao je na suprotnu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kolovoza i direktno se sudario s "opelom zafira" kojim je upravljao Mahmut Mustafovski (35).

Šestoro osoba iz "opela zafire", od kojih troje dece, povređeno je i prevezeno u bolnicu u Boru gde su odbili da daju informacije o njihovom stanju.

Nesreća se dogodila u petak oko 22 časa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nesreća kod Bora

Izvor: RTS, 13.Sep.2014

Jedna osoba je poginula, a šestoro je povređeno u sudaru dva automobila na novom putu Paraćin–Bor...Dva "opela" - jedan kojim je upravljao 56-godišnjak koji je bio sam u vozilu, i drugi za čijim je volanom bio jedan 35-godišnjak, sudarila su se nedaleko od Fabrike bakarne žice RTB Bor, prenosi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.