Neseser za sve situacije

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neseser za sve situacije

U gotovo svakoj ženskoj tašni naići ćete na sadržaj koji podseća na prodavnice “sve od 65 do 650″, od figara za kosu, džepne beletistrike, pa do gomile nepotrebne šminke (iako generalno žene popravljaju samo karmin). Međutim, kada pukne šlic ili nažuljaju cipele, ne pomaže ništa od silne artiljerije u tašni.

Mi vam predlažemo nešto što se može nazvati “SOS neseser”-dakle, izbacite koferče sa kozmetičkim nepotrepštinama, i u svojoj tašni napravite mesta za ono što će vam svakako zatrebati.
Konac i igla
Praktično da ne postoji osoba kojoj nije pukao neki šav baš kada ne treba. Da vam ne bi propao izlazak uvek imajte pri sebi konac (neke neutralne boje) i iglu. Čak i ako niste vešti, dobro je kao privremeno rešenje.

Zihernadla
Primena ovog magičnog parčeta žice je praktično beskrajna, od smanjivanja dekoltea, pridržavanja nečeg što visi, pa do kamufliranja rasparanog šava.
Tampon
Kolega vam traži upaljač, a vi dok preturate po tašni iz nje ispadaju ulošci? Nije baš lepa slika. Tampon je mali i praktičan i zbog toga mnogo praktičniji za tašnu od uloška.
Pinceta
Bilo da vam se zabode kakvo drvce u prst, ili uvidite da vam nešto štrči iz obrva, pinceta je zbog toga neizostavna u “SOS neseseru”.
Hanzaplast
Nikad se ne zna kada će vas nažuljati cipela ili ćete se opeći.
Nešto protiv bolova
Čak iako niste tabletoman – nikad se ne zna! U krajnjem slučaju, zatrebaće nekom iz vašeg društva.
Čarape
Ima li većeg belaja nego kada pukne čarapa? Baš kao i za konac, imajte pri sebi par neutralne boje i sprečite neprijatno skrivanje nogu.
Tange
Prva asocijacija je “iznenadna situacija”, a ako bolje razmislite, ovo je iz više razloga preporučljivo.
Konac za zube/četkica
Čačkalica često ne rešava fleke od vina na zubima i zaostale ostatke hrane. Pritom, četkice se proizvode i u mini veličini.
Crveni lak
Osim da popravite već postojeći, može vam pomoći da izgledate veselije ako na sebi nemate nikakav detalj, a u izlasku ste na primer.
Grickalica za nokte
Gotovo neophodna (ima li šta gore nego kada se zacepi nokat), a mnoge od njih imaju i turpiju.
Maramice
Dobro, to se podrazumeva. Osim papirnatih, ne zaboravite i vlažne.
Crne šnalice
Da sklonite šiške koje su se zaprljale, ili ukrotite nemirne pramenove.
Sve ovo spakovano ne zauzima više prostora od srednjeg nesesera sa šminkom. Uostalom, razmislite, šta bi bilo nezgodnije – da vam spadne korektor, ili da vas žuljaju cipele celo veče?
Izvor: Moodiranje.com
The post Neseser za sve situacije appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.