Nesavestan rad i pronevera u Domu zdravlja? Krivične prijave u Gornjem Milanovcu

Izvor: B92, 28.Mar.2021, 14:26

Nesavestan rad i pronevera u Domu zdravlja? Krivične prijave u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac -- Protiv osam zaposlenih u gornjomilanovačkom Domu zdravlja podnete su krivične prijave zbog sumnje da su počinili nesavestan rad u službi i proneveru.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, zadržano je sedam lica i prema pet lica je po predlogu Tužilaštva, od strane nadležnog suda određen pritvor u trajanju do trideset dana, dok je u Tužilaštvu u saslušano još dva lica.

Prema jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << licu protiv kojeg je od strane MUP RS UKP Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije podneta navedena krivična prijava od 25.03.2021. godine, nije određeno zadržavanje i ovo lice trenutno nije dostupno nadležnim državnim organima

U daljem toku postupka, najpre će se ispitati svedoci navedeni u predlozima za pritvor ovog Tužilaštva, i po potrebi preduzeti druge dokazne radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšeno 5 vozača Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, podneto 8 krivičnih prijava

Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2021

Više javno tužilaštvo u Kraljevu je potvrdilo da su od strane MUP RS UKP Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije 25.03.2021. godine podnete krivične prijave protiv osam zaposlenih u Domu zdravlja. -Osumnjičenom Z.N. stavlja se na teret izvršenje krivičnog dela nesavestan rad u službi iz čl....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.