Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2010, 13:45 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Nerđajući čelik, bakar, keramika...
Kako odabrati pravo posuđe: Izbor posude za kuvanje, prženje ili pečenje utiče na nutritivne sastojke namirnica, koji se gube ili intenziviraju u zavisnosti od materijala sa kojim dolaze u kontakt tokom pripreme.
Nastavak na Večernje novosti...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.