Nepristojno: Ismevao tužiteljku, jer je niska!

Izvor: S media, 17.Jan.2012, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepristojno: Ismevao tužiteljku, jer je niska!

U sudnici u Frankfurtu dogodila se neuobičajna scena. Umesto da odgovara na pitanja i pomogne u donošenju presude, svedok Vadim G. (25) rešio je da se zabavi, ali i da zasmeje sve prisutne. Uradio je to na nimalo džentlmentski način, jer je njegova meta bila ni manje ni više nego tužiteljka Silke Šenflajš-Bakofen, poznata po briljantnom poznavanju prava i visini od svega 114 centimetara.

Najbizarniji svetski rekorderi i njihovi čudni rekordi

Upoznajte čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa najvećim brojem Ginisovih rekorda (VIDEO)

Ugledavši sićušnu plavokosu tužiteljku, bahati Vadim G. je najpre prasnuo u smeh, a onda počeo da zbija šale na njen račun. Gospoša SIlke Šenflajš-Bakofen pokušavala je da obuzda nepristojnog svedoka, a kada je shvatila da joj to neće poći za rukom, povukla je neočekivani potez i podigla krivičnu prijavu zbog ismevanja i vređanja.

Pre nego što će postati tužilac, Silke Šenflajš-Bakofen želela je da studira medicinu; međutim, to joj je bilo zabranjeno jer je suviše niska.

- Tada sam odlučila da ću postati pravnica da bih jednog dana mogla da tužim ministarstvo zdravstva jer su mi zabranili da studiram medicinu - rekla je Silke.

(S media/Dejli Mejl)

Foto: Alliance/DPA

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.