Nepoznati pucač u Berlinu jednog ubio, dvoje ranio

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati pucač u Berlinu jednog ubio, dvoje ranio

BERLIN -

Najmanje jedna osoba je ubijena, a dve su ozbiljno ranjene u noćašnjoj pucnjavi u Berlinu, kada je nepoznati muškarac, na sred ulice, otvorio vatru na grupu mladih ljudi, javljaju nemački mediji.

Policija traga za napadačem koji je otvorio vatru u naselju Berlin-Nojkeln u blizini jedne bolnice, a motivi ovog krvoprolića nisu jasni, prenose mediji.

Navodi se da je napadač otvorio vatru na grupu od petoro mladih ljudi i da oružje iz koga je pucano nije pronađeno.

Dvojica nepovređenih muškaraca iz napadnute grupe su saslušana i izjavili su da je napadač visok oko 1,80 metra i da je imao jaknu s kapuljačom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin: Revolveraš pucao na sred ulice

Izvor: Mondo, 05.Apr.2012

Najmanje jedna osoba je ubijena, a dve su ozbiljno ranjene u sinoćnjoj pucnjavi u Berlinu.

Nastavak na Mondo...

Berlin: Pucao na grupu mladih, ubio 22-ogišnjaka

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2012

Jedan 22- ogodišnjak ubijen je, a dve osobe su ozbiljno ranjene u noćašnjoj pucnjavi u Berlinu, kada je nepoznati muškarac, na sred ulice, otvorio vatru na grupu mladih ljudi, javljaju nemački mediji...Policija traga za napadačem koji je otvorio vatru u naselju Berlin-Nojkeln u blizini jedne bolnice,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.