Neodoljivo: Kejt Spejd torbe u obliku njujorških poslastica (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neodoljivo: Kejt Spejd torbe u obliku njujorških poslastica (FOTO)

Keri Bredšo, Samanta i drugarice nisu izlazile iz njujorške poslastičarnice “Magnolia Bakery”, a istoimena kompanija je upravo zahvaljujući kultnoj seriji “Seks i grad” u međuvremenu otvorila niz objekata u svim većim gradovima Amerike.

Sada je dobila i svog dizajnera. Kejt Spejd, poznata kreatorka torbi koja je poput TV junakinja ostvarila blisku vezu sa Njujorkom, specijalno za ovu poslastičarnicu je napravila zaista poseban asesoar.

Ne može baš da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se jede, ali probajte da odolite!

Mini kolekcija se sastoji od torbica u obliku popularnog kapkejka, priručnika za kuvanje i pudinga od banane, a uskoro će svi komadi moći da se naruče i preko vebšopa.

(NN/Webium.in)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.