Neobična ljubavna priča Kanađanina i Čačanke

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobična ljubavna priča Kanađanina i Čačanke

ČAČAK – DA ljubav piše romane još jednom je dokazao slučaj kanadaskog državljanina Ilije Kangrge (31) i Čačanke Ane Rafailović (25). Pre godinu dana ovaj Kanađanin, koji potiče iz Otočca u Hrvatskoj obratio se čačanskoj agenciji za bračno posredovanje „Brak ja iti“, gde je radila Ana kao službenica, odnosno provodadžijka, kako bi mu pomogli da nađe ženu u Srbiji. Ona ga je putem Internet mreža upoznavala sa nekoliko devojaka, ali njemu se nije svidela nijedna - osim nje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kada je nedavno došao u Srbiju, ubrzo ju je zaprosio i njih dvoje su svoju ljubav, samo posle 15 dana poznanstva, krunisali – brakom. Pre godinu dana učlanio sam se u čačansku agenciju, jer sam oduvek želeo da oženim devojku iz Srbije – ispričao nam je Ilija. – Sa Anom sam povremeno komunicirao posredstvoj fejsbuka ili skajpa. Ove godine sam planirao da odem na more, ali da pre tog putovanja svratim u Čačak kako bi mi Ana pokazala još neke kandidatkinje. Međutim, kada sa m je prvi put video uživo ja sam se zaljubio i odjednom sam osetio da je ona žena mog života. Video sam i da ona nije ravnodušna, pa sam odmah prešao na stvar i zaprosio je. SVADBA I Ilijini roditelji bili su presrećni kada su čuli da se njihov sin oženio. Ta vest sačekala ih je dok su bili na odmoru na Kubi. Ovde ćemo završiti svu proceduru oko papira koji su potrebni da Ana dođe u Kanadu. Očekujemo da će to brzo proći i nadam se da ćemo uskoro napraviti veliku svadbu u Hamiltonu – ispričao nam je mladoženja. Sa osmehom na licu Ana priča da je Iliju trebalo da upozna sa devojkom iz Makedonije, koja je pokazala interesovanje za ovog mladića. - On je stigao kod nas u agenciju i ja sam mu pokazala devojku. On je samo gledao u mene i tada mi je rekao da više ne želi nijednu da gleda i da je pronašao ženu svog života – mene. Bila sam zbunjena, u čudu. Ali, i meni se Ilija svideo i bilo mi je nekako drago. Odmah se između nas osetila nekakva energija, hemija.., i ja sam predosetila da je to to – kazala nam je Ana. Odmah posle susreta u kancelariji, nakon nekoliko sati, Ilija je pozvao Anu i vlasnika agencije Slobodana Jakšića na ručak. Tada ju je, na oduševljenje svih, i zaprosio. Predložio je Ani da odu zajedno na more, da se tamo bolje upoznaju i da se nakon povratka, ako se odluče za brak, i venčaju. Ovo je sudbina, ništa drugo. Ja sam njemu tražila odgovarajuću ženu za brak, a ni slutila nisam da ću to biti ja – kazala nam je Ana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ljubav je to: Tražio ženu preko agencije, pa oženio provodadžijku!

Izvor: Svet, 27.Jul.2013, 02:12

Da ljubav piše romane još jednom je dokazao slučaj kanadaskog državljanina Ilije Kangrge (31) i Čačanke Ane Rafailović (25). Pre godinu dana ovaj Kanađanin, koji potiče iz Otočca u Hrvatskoj obratio se čačanskoj agenciji za bračno posredovanje „Brak ja i ti“, gde je radila Ana kao službenica,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.