Neobična kampanja Zukorlića: Pet razloga zašto bi jedan Srbin glasao za muslimana

Izvor: SandzakPress.net, 08.Dec.2023, 16:57

Neobična kampanja Zukorlića: Pet razloga zašto bi jedan Srbin glasao za muslimana

Predsjednik Stranke pravde i povjerenja (SPP) i nosilac liste “Ujedinjeni za pravdu”, Usame Zukorlić objavio je video na društvenim mrežama u kojem navodi 5 razloga zašto bi Srbin trebalo da glasa za muslimana. Kako je Zukorlić naveo, prvi razlog je to što vjeruje u pomirenje između Bošnjaka i Srba. Kao drugi razlog, naveo je promociju porodičnih i moralnih vrijednosti. “Živim u Novom Pazaru gdje porodice imaju veliki broj djece. Želimo da te moralne i porodične vrijednosti Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << baštini”, ističe Zukorlić. Zukorlić je istakao da je treći razlog implementacija politike “i-i”, što bi značilo da ako je dobro Bošnjaku, zašto ne bi bilo dobro i Srbinu. Četvrti razlog da se njegovoj listi pruži podrška je, kako kaže, želja da svi građani bez obzira na vjersku i etničku pripadnost imaju osjećaj da je Srbija njihova država. “U Pazaru uglavnom žive Bošnjaci dok u Policijskoj upravi rade uglavnom Srbi. Bošnjaci ne vjeruju u potpunosti državnom sistemu niti državni sistem vjeruje Bošnjacima”, navodi Zukorlić Peti razlog koji Zukorlić navodi je da će kada njegovi sugrađani iznesu problem, on će se zalagati da se njihov glas čuje u Vladi i skupštini. Vanredni izbori u Srbiji se održavaju 17. decembra. The post Neobična kampanja Zukorlića: Pet razloga zašto bi jedan Srbin glasao za muslimana appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

PEŠTER JE ODLUČILA – Veliki skup “Ujedinjeni za pravdu” u Dugoj Poljani

Izvor: SandzakPress.net, 08.Dec.2023

Skup liste “Ujedinjeni za pravdu – SPP – Usame Zukorlić” održan je u Dugoj Poljani. Sala restorana Biser bila je premala da primi sve zainteresirane ljude sa Peštera i Kladnice koji su došli dati podršku listi i njenom nosiocu Usami Zukorliću. Među prisutnima, pored nosioca liste Usame...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.