Neobičan trbušni ples u BitefArt kafe-u

Izvor: Blic, 03.Jun.2011, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan trbušni ples u BitefArt kafe-u

BEOGRAD - Plesna trupa “Tribalica Dance Company” predstaviće stil trbušnog plesa “tribal fjužn” 5.juna u 21 sat na sceni BitefArt kafe-a. Marija Stevanov - Pavlović

- "Tribal fjužn” je stil trbušnog plesa koji kombinuje pokrete iz tribal trbušnog plesa sa plesnom stilizacijom određene folklorne igre - izjavila je za "Blic online” Marija Stevanov-Pavlović, članica grupe.

Specijalna gošća biće Suzan Franković, amerikanka hrvatskog porekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je prva donela ovaj plesni stil u našu regiju, a pridružiće im se i plesačice iz Bosne i Hrvatske.

Plesna trupa "Tribalica” osnovana je 2007. godine, a čini je devet mladih žena iz Beograda.

- Inspiraciju dobijamo iz plesnih pokreta plemena i naroda Balkana, Srednjeg i Dalekog istoka, Severne i Centralne Afrike, Severne i Južne Indije...Spajamo ih sa elementima različitih plesova, poput flamenka, hip-hop-a i modernog baleta, kao i sa elementima joge i borilačkih veština - dodala je Marija Stevanov-Pavlović.

Događaj će upotpuniti unikatni "Steampunk” nakit, srpsko-holandske kompanije "Jazz Fashion Accessories”, koji će nositi plesačice, a koji će posle nastupa biti na prodaju.

Karte se mogu kupiti po ceni od 300 dinara u BitefArt kafe-u na dan nastupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.