Nenad Vasilić Trio u Nišu!

Izvor: Megafon.co, 20.Okt.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Vasilić Trio u Nišu!

Kontrabasista i kompozitor Nenad Vasilić održaće koncert u rodnom gradu – Nenad Vasilić Trio nastupiće u niškom Narodnom pozorištu 28. oktobra od 20 sati.
Nenad Vasilić Trio čine i Marko Živadinović na harmonici i Andrej Prozorov, sopran saksofon.
Karte se mogu kupiti na blagajni Pozorišta i u prodavnici Happy House u Kalči.
Nenad Vasilić rođen je u Nišu, a više od dvadeset godina živi u Gracu, gde komponuje, aranžira i svira kontrabas i bas. Do sada je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << 11 albuma na kojima kombinuje džez sa etno motivima iz Srbije i rodnog Niša, od kojih je poslednji CD „LIVE IN THEATER AKZENT“ izdao Galileo Music u Nemačkoj 15. septembra ove godine. Poslednja u nizu nagrada koje je dobio je nagrada Vojin Mališa Draškoci. Sarađivao je i nastupao sa najznačajnijim muzičarima današnjice. Ipak, bez obzira na svetsku slavu, posebno se raduje nastupima u rodnom gradu.
„Specijalna čast mi je što mogu da sviram u niškom Narodnom pozorištu zato što je to mesto za koje sam emotivno vezan na neki način, kao verovatno i sve Nišlije“, rekao nam je Vasilić – a o čemu je još govorio možete pogledati u Megafonovom videu.

Novinar, kamera, montaža: Sonja Urošević
Muzika: Nenad Vasilić Trio Feat Bojan Z Jarrod Cagwin – Elevena

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Ponovo kući

Izvor: juGmedia, 21.Okt.2017, 07:30

Kontrabasista i kompozitor Nenad Vasilić održaće koncert u rodnom gradu – Nenad Vasilić Trio nastupiće u niškom Narodnom pozorištu 28. oktobra od 20 sati...Nenad Vasilić Trio čine i Marko Živadinović na harmonici i Andrej Prozorov, sopran saksofon..Karte se mogu kupiti na blagajni Pozorišta...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.