Nemanja me  je razočarao

Izvor: Blic, 10.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja me je razočarao

Nemanja i Milena su ponovo počeli da ogovaraju Nemanjinu bivšu devojku Draganu Milošević. Iako im ništa nažao nije učinila, već se mahom drži po strani, a čak ih je nekoliko puta savetovala, Nemanja i Milena su rekli da je „ona sponzoruša“, te da je „Nemanju po završetku veze jurila i zivkala“. Iako Dragana te ružne reči nije čula, sve je to gledala Draganina mama Darinka Milošević, koju su ove uvrede i te kako povredile i razočarale.

- Nije mi dobro od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nemanje i njegovog ponašanja. Dve godine nam je ulazio u kuću i od njega takve reči nisam očekivala. Možda tim rečima želi da poraste u očima publike, da izazove neke pozitivne reakcije, ali ima drugih načina. Nemanja je bio lepo prihvaćen u našoj kući, sve najbolje smo o njemu mislili, nikada ružnu reč nismo rekli, a on tako da govori. Trebalo bi da ga bude sramota! Kaže da mu

se Dragana smeška, pa naravno kada je smešan i biće mu sve jasno kada izađe napolje - besna je Draganina mama Darinka, koja se toliko nasekirala da dva dana nije mogla da dođe sebi jer je uvek o Nemanji imala lepo mišljenje.

- Zaista nikada nisam ovako mislila o njemu, ovo sam sada rekla i nikada više neću ništa komentarisati. Nemanja i njegova devojka žele da stvore pogrešnu sliku o Dragani, kao da je ona neka devojka koja juri momke, a naročito takve kao što je Nemanja. Razočarana sam. Ne znam šta mu je trebalo da tako govori o njoj - smatra Draganina mama, koja se pita šta je moglo da izazove te Nemanjine reči.

- Mislim da je Nemanja revoltiran reakcijama publike koje su izazvali on i njegova devojka, videli su na pijaci, pa sada želi da izazove pozitivne komentare preko Draganinog imena. Nije mi jasno zašto sve to radi kada je naša porodica sa njim uvek imala korektne i normalne odnose. Nema potrebe da vređa Draganu jer ne traje „Farma" zauvek. Trebalo bi da izađe i da pogleda sutra Draganu u oči - priča šokirana Draganina mama.

Nju ne zanimaju odnosi na farmi i ko igra kakvu igru, ali kaže da on sebi to nije smeo da dozvoli.

Podsetimo, Nemanja i Milena su tokom noćnog razgovora rekli da Dragana nije žrtva njihovog takozvanog ljubavnog trougla, te da ga je ona, iako je on rekao da je kraj ljubavi, jurila i na početku veze sa Milenom. Potom su oboje rekli da je Dragana sponzoruša zato što je rekla da bi svaka devojka trebalo da juri sponzora.

Međutim, samo dan kasnije, kada su igrali igricu tokom koje su izvlačili pitanja, Dragana je dobila pitanje od Milene da li smatra da svaka devojka treba da nađe sponzora, na šta je ona rekla da ne misli.

Dragana je očigledno trn u oku Ćeranićima, koji su se tokom farme toliko puta svađali i mirili da se to ne može prebrojati. Osim o Dragani, njih dvoje su ponovo pokrenuli priču o Vladi, te je Milena u utorak uveče Nemanji pomenula da nije bilo poljupca s Vladom. Naravno, poljupca je bilo, što je Vlada potvrdio po izlasku.

Firči psovao decu i roditelje

Ivan - Fece Firči je u utorak na sredu jedan sat iza ponoći opsovao svu decu koja su u tom trenutku gledala „Farmu". Iako su Sajko i Nemanja pokušali u tome da ga spreče, Firči je opsovao, a potom i objasnio:

- Pa, sad bi sva deca trebalo da spavaju, nije normalno da su u ovo vreme budna. Roditelji te dece bi trebalo da odgovaraju, a ne ja što psujem. Nešto nije u redu sa sistemom. Imam decu i isto ne volim da prerano izgube mentalnu nevinost. Ne treba deca u prvom razredu osnovne škole da znaju ko je Hitler ili Bojanić - obrazložio je Firči, dok su drugi bili u šoku.

Ne mislimo o pobedi

Iako se Dragana već nekoliko nedelja izdvojila kao jedan od favorita za pobedu u „Farmi", njena porodica nije opterećena pobedom.

- Ona je dete, anonimna je i nikada nismo imali ambicije da pobedi. Nije ušla sa tim ambicijama niti se time opterećujemo. Jednostavno, šta bude, biće - kaže mama Darinka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Draganina mama: Nemanju treba da bude sramota!

Izvor: S media, 10.Jun.2010

Nemanja i Milena su ponovo počeli da ogovaraju Nemanjinu bivšu devojku Draganu Milošević. Iako im ništa nažao nije učinila, već se mahom drži po strani, a čak ih je nekoliko puta savetovala, Nemanja i Milena su rekli da je „ona sponzoruša“, te da je „Nemanju po završetku veze jurila...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.