Izvor: Piplmetar.rs, 24.Okt.2023, 03:31

Nemanja je Tasi darovao nešto zbog čega je ona izgubila glavu, Olivera ovo nikad nije dobila od sina (foto)

Brak Nemanje i Anastasije jači je iz dana u dan
Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj ne prestaju da oduševljavaju javnost ljubavnim kadrovima koji često završe na društvenim mrežama. Brak Nemanje i Anastasije odlična je odluka popularnog para nakon što je Tasa izgubila bebu. Ona se uz Nemanju i njegovu pažnju potpuno oporavila.
Instagram

Anastasija je sada podelila snimak, na kojem se može videti Nemanja kako joj pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ružu od salvete. Dok je ona pokušavala da uzme poklon, Nemanja je odučio da se našali, te je više puta izmakao ruku, što je nasmejalo oboje.
Pročitajte Šansa za novi život – Nemanja Gudelj podvrgnut transplantaciji, vide se prvi rezultati FOTO – Ljubav moja – napisala je Anastaija u opisu snimka. Inače, venčanje Anastasije i Nemanje svi mesecima iščekuju, kako njihovi fanovi, tako i njihove porodice, pa je svima nemoguće da su to učinili bez prisustva najbližih, kako je inače protekla i njihova veridba.
https://svet-scandal.rs/wp-content/uploads/2023/10/323775930_312883401371231_976768316031329711_n.mp4
U jednom momentu pronela se i priča kako će Olivera reagovati kada vidi ovaj snimak budući da je odnos sverkve i snaje još uvek pod velom misterije.
Pročitajte Svadba otkazana, ali ona se luksuza ne odriče – Anastasija pokazala kako provodi vreme u Sevilji FOTO Ipak, sigurno smo da zbog ovog nema bojazni budući da je kao majka popularnog i dobrostojećeg fudbalera dobila mnogo više od ruže od papira. Iako naravno, nije stvar u materijalizmu.
Instagram

Podsetimo, fudbaleri srpske reprezentacije, nakon što su pobedili Crnu Goru prošle nedelje, svoj uspeh proslavljali su do zore u jednom prestoničkom lokalu, a kolegi Joci Stefanoviću, koji je atmosferu podigao do usijanja, pridružila se i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović.
Na slavlju su atmosferu do usijanja doveli Joca Stefanović, a u jednom momentu je zapevala i Anastasija Ražnatović. Anastasija je pevala mamine pesme, “Rasulo” i “Nagovori”, a svi su pevali sa njom u glas prenosio je Blic.
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.