Nemaju kapelu, pa pokojnike izlažu u zgradi / VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemaju kapelu, pa pokojnike izlažu u zgradi / VIDEO

Lokalne vlasti u Kuršumliji stanarima jedne stambene zgrade dozvolile su da u zajedničkoj prostoriji izlažu pokojnike, jer Kuršumlija nema kapelu.

Prethodno je komunalna inspekcija to zabranila. Pojedini stanari su zato ponovo sve prijavili nadležnim inspekcijama i policiji.

Borba između Milene Vukajlović i tridesetak stanara traje već duže vreme. Stanari na sve načine pokušavaju da dobiju dozvolu da u zajedničkoj prostoriji u zgradi izlažu pokojnike, a Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedina koja se tome protivi.

“Kada se pokojnik nalazi u prostorijii ispod vas, vi ne možete da funkcionišete normalno. Prosto, uznemirava vas. Cele noći se otvraju vrata, galmi se, vidi se poklopac sanduka, krstača… Stvarno je morbidno”, kaže Milena Vukajlović.

Slučaj je prijavila komunalnoj inspekciji, koja je stavila zabranu. Uprokos zabrani, opštinsko veće podržalo je stanare, jer Kuršumlija nema kapelu.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Građani u ovom gradu u Srbiji NEMAJU KAPELU, pa pokojnike drže u zgradi - DA IH SVI VIDE!

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018

Lokalne vlasti u Kuršumliji stanarima jedne stambene zgrade dozvolile su da u zajedničkoj prostoriji izlažu pokojnike, jer Kuršumlija nema kapelu...Prethodno je komunalna inspekcija to zabranila. Pojedini stanari su zato ponovo sve prijavili nadležnim inspekcijama i policiji...FOTO: Prva/Printscreen..Borba...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.