Nemački sud: Poslednje upozorenje 82-godišnjaku zbog dilovanja droge

Izvor: B92, 05.Jun.2023, 15:46

Nemački sud: "Poslednje upozorenje" 82-godišnjaku zbog dilovanja droge

Sud u Nemačkoj uputio je danas 82-godišnjem muškarcu "poslednje upozorenje" zbog dilovanja droge, uprkos tome što je dosad osuđen 24 puta.

Penzionisani mornar dosad je uspevao da izbegne kaznu zatvora i pored zahteva tužilaca, prenosi Gardijan.

Njemu je izrečena uslovna kazna, nakon što je izjavio da prodajom marihuane želi da poveća svoje prihode, s obzirom da mu penzija iznosi 800 evra na mesečnom nivou.

Tužioci su tražili kaznu zatvora od 34 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci zbog dugačkog krivičnog dosijea i već postojeće uslovne kazne.

Međutim, sudija je rekao da će u ovom slučaju napraviti izuzetak i najnovije zločine klasifikovati kao "manje ozbiljne prekršaje" zbog posebnih okolnosti i nedavnih zdravstvenih problema osuđenika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U 82. godini dobio "poslednje upozorenje" da prestane da diluje drogu

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2023, 07:05

Sud u Nemačkoj uputio je 82-godišnjem muškarcu "poslednje upozorenje" zbog dilovanja droge, uprkos tome što je dosad osuđen 24 puta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.