Nemački avion prinudno sleteo na Krit zbog dojave o bombi

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački avion prinudno sleteo na Krit zbog dojave o bombi

Atina -- Nemački putnički avion sa 250 putnika, koji je leteo iz Egipta za Nemačku, prinudno je sleteo na Krit nakon dojave da je u avion postavljena bomba.

Kako je prenela grčka državna televizija, avion je bezbedno sleteo na vojni aerodrom “Souda”, a svi putnici i posada su evakuisani bez incidenata.

Eksperti za eksplozive i policijski psi pregledali su avion, prenosi AP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama na nebu iznad Krita

Izvor: Mondo, 16.Avg.2018

Nemački putnički avion u kome je bilo 250 putnika, koji je leteo iz Egipta za Nemačku, prinudno je sleteo na Krit u Grčkoj nakon dojave da je u avion postavljena bomba...Foto: MONDO/Predrag Vujić ilustracija..Avion je bezbedno sleteo na vojni aerodrom "Souda"...Svi putnici i posada su evakuisani...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.