Kraj drame u Nemačkoj: Naoružana žena savladana, nema povređenih FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 20:49

Kraj drame u Nemačkoj: Naoružana žena savladana, nema povređenih FOTO

Nakon nekoliko sati okončana je talačka kriza u krugu bolnice u nemačkom gradu Ahen.

Prema rečima jednog od očevidaca sa lica mesta, žena stara 65 godina bila opasana dinamitom kada je uzela ljude za taoce.

Oblast je bila okružena teško naoružanom policijom sa šlemovima, zaštitnim prslucima i automatima, a ulice su bile zatvorene.

Takođe se navodi se da je pomenuta žena zapalila pirotehniku, što je rezultiralo velikim dimom. Nekoliko vatrogasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedinica bilo je na licu mesta.

Očevidac dodaje da je žena napadač bila veoma naoružana, a tokom držanja talaca bacila je i baklju, prilikom čega je zapalila hodnik. Ogromne policijske snage uspele su nekako da uhvate naoružanu ženu i reše talačku krizu.

Za sada se zna da nema povređenih, ali se ne zna motiv kao ni identitet počinioca.

Bolnica Luiz u Ahenu je protestantska bolnica sa 378 kreveta i dvanaest specijalističkih odeljenja.

U bolnici radi oko 1.600 zaposlenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.