Nemačka policija: Vozač kamioneta izvršio samoubistvo

Izvor: B92, 07.Apr.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija: Vozač kamioneta izvršio samoubistvo

Vozač kamioneta koji je uleteo u grupu pešaka u nemačkom gradu Minsteru je izvršio samoubistvo, saopštila je nemačka policija.

Kako je navedeno, on se na mestu zločina ubio iz vatrenog oružja.

Prethodno su mediji preneli da je usmrtio najmanje tri osobe, a povredio nekoliko desetina.

Policija sumnja da se radi o ciljanom napadu.

Bild navodi da su do policije stigle glasine da su, pored vozača, još dve osobe bile u kamionetu i da su pobegle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle napada.

Deo starog grada, u kom se dogodila tragedija, je zatvoren. Žrtve su se nalazile u bašti jednog restorana, nedaleko od katedrale.

Napad se dogodio u ranim popodnevnim časovima, kada je se na ulicama Minstera nalazio veliki broj stanovnika, ali i turista, koji su uživali u lepom vremenu, sve do momenta, kako kažu očevici, dok kamionet nije počeo da se približava velikom brzinom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.