Nemačka: Uniforme za trudnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Uniforme za trudnice

Nemačka vojska lansirala je liniju majčinskih uniformi za trudne pripadnice vojske kao rezultat uspešnog testiranja prošle godine, piše Asošijeted pres (AP).

Nemačko ministarstvo odbrane saopštilo je da je 80 volontera isprobavalo različite uniforme, donje rublje i najlonske čarape i njihovo mišljenje će biti uvaženo. Saopšteno je "naš konačni cilj da pri nabavci uniformi na što bolji način uvažimo korisnike".

U saopštenju objavljenom u utorak, ministrarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je potvrdilo izveštaj nemačke novinske agencije DPA da je njihov plan kupovina 500 uniformi za približno 650 hiljada evra. Ministarstvo je saopštilo da je približno 2 odsto od 20 hiljada žena vojnika u Nemačkoj trudno, javlja AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.