Nemačka: Ginekolog snimao žene

Izvor: B92, 05.Sep.2013, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Ginekolog snimao žene

Berlin -- Ginekolog, doktor Joahim K. (58) fotografisao je oko 2.000 pacijentkija u intimnom izdanju, a za to će odgovarati i pred Okružnim sudom u Frankentalu.

Tri godine je specijalista akušerstva i ginekologije, sa dvadesetpetogodišnjim iskustvom, krišom fotografisao svoje pacijentkinje dok su se presvlačile u kabini, ali i u toku samog pregleda, objavio je nemački portal "Bild".

Dve asistenkinje doktora su prijavile slučaj policiji. Na disku lekarovog računara pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 35.000 fotografija i nekoliko video snimaka. Snimci su urađeni pomoću skrivene kamere.

Ubrzo su se oglasile mnoge žene čije je poverenje izigrano, a intima ogoljena. Do sada je sudu podneto oko 1400 prijava.

Tužilaštvo je u međuvremenu podnelo zahtev za zabranu rada ginekologa

Krajnje je zanimljiv izgovor ginekologa koji je rekao da je barem video snimke napravio iz zdravstvenih razloga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Ginekolog slikao pacijentkinje

Izvor: Radio 021, 05.Sep.2013

Ginekolog, doktor Joahim K. (58) fotografisao je oko 2.000 pacijentkija u intimnom izdanju, a za to će odgovarati i pred Okružnim sudom u Frankentalu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.