Nema više Tonija Soprana: Od srčanog udara preminuo Džejms Gandolfini

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više Tonija Soprana: Od srčanog udara preminuo Džejms Gandolfini

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Džejms Gandolfini koji se proslavio po ulozi Tonija Soprana u seriji "Sopranovi", preminuo je u 51. godini.

Kompanija HBO je potvrdila da je je Gandolfini umro, a prema prvim saznanjima po čuvenog glumca koban je bio infarkt koji je doživeo na Siciliji.

Gandoflini se u Italiji nalazio kako bi prisustvovao 59. Taormina filmskom festivalu.

Za ulogu Tonija Soprana u seriji koja je nedavno u jednoj od ozbiljnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << anketa proglašena najboljom svih vremena u SAD, dobio je tri nagrade "Emi".

Njegova supruga Debora Lin porodila se u oktobru, kada su dobili ćerkicu, a Džejms Gandolfini je imao i sina iz prvog braka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od srčanog udara umro Džejms Gandolfini

Izvor: Studio B, 20.Jun.2013

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, Džejms Gandolfini koji se proslavio po ulozi Tonija Soprana u seriji "Sopranovi", preminuo je u 51. godini. ..Kompanija HBO je potvrdila da je je Gandolfini umro, a prema prvim saznanjima po čuvenog glumca koban je bio infarkt koji je doživeo na Siciliji....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.