Izvor: Blic, 27.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema udruživanja sa državom

Nema udruživanja sa državom

Mali akcionari 'Knjaza Miloša' moraće sami da donesu odluku da li će svoje akcije da prodaju i kome, i to na osnovu ponuda koje će biti dostavljene u podne 6. decembra.

Do tada, nema razloga za paniku i zato im preporučujem da mirno sačekaju taj dan, kada će biti objavljene konačne ponude - kaže za 'Blic' Branislav Jorgić, vlasnik 'Jorgić brokera'.

Nakon toga u narednih sedam dana moći će da se odluče kome će da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodaju svoje akcije.

- Naravno da će za radnike 'Knjaza' osim cene biti veoma važan i ponuđen investicioni i socijalni program. S druge strane, logično je da će vlasnike hartija od vrednosti aranđelovačke kompanije zanimati samo ponuda sa najvišom cenom - naglašava Jorgić. Naš sagovornik ističe da bi u slučaju bilo kakve nedoumice oko prodaje mali akcionari trebalo da konsultuju brokere ili konsultante. Inače, i država sa svojim vlasništvom 'Knjaza' od oko 42 odsto, s obzirom na to da je svoj paket razdružila sa malim akcionarima, moraće naknadno da donese odluku kome će prodati akcije. D. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.